Hortikultura

Hortikultura HumkoHortikultura nama znači da mi vodimo brigu o Vašem vrtu ili dvorištu, odnosno uređujemo i održavamo Vaše okućnice, bilo da se radi o dvorištu/vrtu od kojega možemo napraviti pravu oazu za uživanje u slobodnim trenucima Vas i Vaše obitelji, prijatelja, susjeda…

Hortikultura sama po sebi obuhvaća njegu flore i faune, te brigu o tlu da bi se umjetnički i estetski oblikovan vrt ili dvorište po potrebi održavalo da zadrži oblikovanje koje smo kreirali sukladno Vašim željama.

Hortikultura HumkoHortikultura i uređenje okoliša

Predradovi obuhvaćaju pripremu zemljišta – od poravnavanja, usitnjavanja, oblikovanja, osmišljavanja sadnje, osmišljavanje izgleda (da li ubaciti pošljunčane stazice, da li ubaciti npr. fontanu ili figuru itd.), koje biljke će doći u obzir, raspored i tako dalje.

“Hortikultura” je cijeli jedan projekt kojem se mora pristupiti maksimalno ozbiljno, uzeti u obzir sve činjenice, od vrste tla, biljaka koje uspijevaju ili ne, kakve biljke želite (visoke, niske, zimzelene…) i sl..

Osim ovog vida usluga, uređujemo trgove i okoliš u Vašem mjestu ili gradu na isti način, sadimo cvijeće i ostalo zelenilo, kosimo travu, obrezujemo voćke ili kosimo travu u voćnjacima.

Na Vama je da nam se prepustite!