Humko.hr organizira sahrane i pruža sve usluge vezane uz prijevoz i pokop umrlih osoba
Humko.hr organizira sahrane i pruža sve usluge vezane uz prijevoz i pokop umrlih osoba
Humko.hr organizira sahrane i pruža sve usluge vezane uz prijevoz i pokop umrlih osoba


Područja djelovanja
Hrvatska, EU, Ostale zemlje

Preuzimanje i prijevoz
Preuzimamo i prevozimo umrle osobe iz kuće, stana, bolnice, zavoda za sudsku medicinu, doma za starije i nemoćne osobe, s mjesta nesreća na područjima svih zemalja

Potrebna dokumentacija
Pripremamo i pribavljamo svu potrebnu dokumentaciju za prijevoz umrlih osoba gdje god da se dogodio smrtni slučaj - iz Hrvatske prema drugim zemljama i obrnuto - iz ostalih zemalja prema Hrvatskoj

Opremanja
Oblačenje, uređivanje i opremanje tijela umrle osobe prema želji i običajima. Opremanje lijesa za prijevoz avionom uz pripremu potrebne dokumentacije.

Pokop umrlih
Organiziramo pokope na svim grobljima u zemlji i inozemstvu. Pružamo kompletne usluge sahrana gdje god se održavale.

Pogrebna oprema
Kod nas možete naručiti ljesove, urne, limene uloške, dekoracije, križeve i sl.

Osmrtnice
Izrađujemo osmrtnice (crno-bijelo, u boji), obavijesti o smrti, posljednji pozdrav, zahvale i sjećanja u javnim glasilima.

Foto i video
Organiziramo fotografiranje i snimanje posljednjeg ispraćaja.

Glazba
Prema Vašim željama dogovaramo glazbu u vidu: solo trube, solo pjevanja ili uz pratnju gitare, pjevački zbor, muški vokal, tamburice, violine, limena glazba.

Cvjetni asortiman
Izrađujemo vijence, bukete i ostale aranžmane prema Vašoj želji, uređujemo grobove i sl.


U teškim trenucima gubitka voljene osobe stojimo Vam na raspolaganju svaki dan od 0 do 24 sata kako bi Vam olakšali obveze koje su pred Vama.
Možete nas kontaktirati telefonom, maliom ili osobno putem informacija na linku Kontakti.

SVE naše usluge: HUMKO - obrt za komunalne usluge i Cvjećarnica DADA


pogrebno vozilo

Prodaja pogrebne opreme, izrada grobnica, izrada okvira za grob, ukopi, organiziranje pogreba u zemlji i inozemstvu, rješavanje i pribavljanje sve potrebne dokumentacije

iskopi

Sadimo i uzgajamo smilje te od njega proizvodimo eterična ulja koja su postala pravi hit u svijetu.

komunalni radovi

Čišćenje snijega, uređenje okućnica, šišanje trave i živica, čišćenje odvodnih kanala, prijevoz rasutih tereta, ostali komunalni radovi

zimska služba

Vlastitim strojevima i alatima čistimo prilaze od snijega, smeća, nakupina, te pružamo usluge za sve ostale zimske poslove i radnje

cvjetni asortiman

Ništa nam nije nemoguće... Zatražite po Vašoj želji bukete, aranžmane, kitice u svim bojama i kombinacijama za vjenčanja, krstitke, rođendane, rodbinu, prijatelje, za vesele i tužne prilike i prigode kao što su izrade vijenaca ili aranžmana, odnosno buketa za trenutke oproštaja od dragih nam ljudi... Posjetite Cvjećarnicu DADA!

ukrašavanja

Treba Vam ukrasiti vozilo, salu za određenu priliku, crkvu, okućnicu, grob... Pripremiti ćemo Vam balone za razne svećanosti, ukrasiti svijeće za krštenja i sl. Na pravom ste mjestu. Obratite nam se i izrazite Vaše želje, uvijek smo na raspolaganju! Cvjećarnica DADA

ostale usluge

Izrađujemo pozivnice za razne prigode, zahvalnice, organiziramo fotografiranja i snimanje svadbi, krštenja, rođendana, karmina i sprovoda, vožnju mladenca te vršimo najam limunzina. Bavimo se i hortikulturom, sadnjom smilja i proizvodnjom eteričnih ulja, prodajom auto guma i još mnogim drugim poslovima!


O nama


HUMKO, obrt za komunalne usluge vodi Stjepan Jakopčić i to dugi niz godina. Nakupilo se tu iskustva koje se danas može ponuditi čista obraza jer posao obavljamo korektno, na vrijeme i s voljom.

Cvjećarnicu DADA otvaramo iz potrebe zaokruženja naših usluga, te smo tako spremni preuzeti za vas i odraditi cijeli proces događanja, bilo da se radi o veselim, ili o tužnim događajima.

U teškim trenucima gubitka voljene osobe stojimo Vam na raspolaganju svaki dan od 0 do 24 sata kako bismo Vam olakšali obveze koje su pred Vama.

Obratite nam se s povjerenjem.

Kontaktirajte nas


Humko
+385 (0)98 1811 492 - vl. Stjepan Jakopčić
Breznički Hum, Breznički Hum 176
Radno vrijeme: Svaki dan od 00:00-24:00 sata
E-mail humko@humko.hr
Cvjećarnica DADA
+385 (0)98 9250 562 - Breznički Hum bb
+385 (0)99 4342 313 - Križevci, Helenski put 3

E-mail
dada@humko.hr - za Breznički Hum
anamarija@humko.hr - za Križevce