Hortikultura

Hortikultura i uređenje okoliša

Vodimo brigu o Vašem vrtu ili dvorištu, odnosno uređujemo i održavamo Vaše okućnice, bilo da se radi o dvorištu/vrtu od kojega možemo napraviti pravu oazu za uživanje u slobodnim trenucima Vas i Vaše obitelji, prijatelja, susjeda...

Hortikultura sama po sebi obuhvaća njegu flore i faune, te brigu o tlu da bi se umjetnički i estetski oblikovan vrt ili dvorište po potrebi održavalo da zadrži oblikovanje koje smo kreirali sukladno Vašim željama.

Predradovi obuhvaćaju pripremu zemljišta - od poravnavanja, usitnjavanja, oblikovanja, osmišljavanja sadnje, osmišljavanje izgleda (da li ubaciti pošljunčane stazice, da li ubaciti npr. fontanu ili figuru itd.), koje biljke će doći u obzir, raspored i tako dalje.

To je cijeli jedan projekt kojem se mora pristupiti maksimalno ozbiljno, uzeti u obzir sve činjenice, od vrste tla, biljaka koje uspijevaju ili ne, kakve biljke želite (visoke, niske, zimzelene...) i sl..

Osim ovog vida usluga, uređujemo trgove i okoliš u Vašem mjestu ili gradu na isti način, sadimo cvijeće i ostalo zelenilo, kosimo travu, obrezujemo voćke ili kosimo travu u voćnjacima.

Na Vama je da nam se prepustite!


Hortikultura
Hortikultura
Hortikultura
Hortikultura
Hortikultura
Hortikultura
Hortikultura
Hortikultura
Hortikultura
Hortikultura
Hortikultura
Hortikultura

SVE naše usluge: HUMKO - obrt za komunalne usluge i Cvjećarnica DADA


pogrebno vozilo

Prodaja pogrebne opreme, izrada grobnica, izrada okvira za grob, ukopi, organiziranje pogreba u zemlji i inozemstvu, rješavanje i pribavljanje sve potrebne dokumentacije

iskopi

Sadimo i uzgajamo smilje te od njega proizvodimo eterična ulja koja su postala pravi hit u svijetu.

komunalni radovi

Čišćenje snijega, uređenje okućnica, šišanje trave i živica, čišćenje odvodnih kanala, prijevoz rasutih tereta, ostali komunalni radovi

zimska služba

Vlastitim strojevima i alatima čistimo prilaze od snijega, smeća, nakupina, te pružamo usluge za sve ostale zimske poslove i radnje

cvjetni asortiman

Ništa nam nije nemoguće... Zatražite po Vašoj želji bukete, aranžmane, kitice u svim bojama i kombinacijama za vjenčanja, krstitke, rođendane, rodbinu, prijatelje, za vesele i tužne prilike i prigode kao što su izrade vijenaca ili aranžmana, odnosno buketa za trenutke oproštaja od dragih nam ljudi... Posjetite Cvjećarnicu DADA!

ukrašavanja

Treba Vam ukrasiti vozilo, salu za određenu priliku, crkvu, okućnicu, grob... Pripremiti ćemo Vam balone za razne svećanosti, ukrasiti svijeće za krštenja i sl. Na pravom ste mjestu. Obratite nam se i izrazite Vaše želje, uvijek smo na raspolaganju! Cvjećarnica DADA

ostale usluge

Izrađujemo pozivnice za razne prigode, zahvalnice, organiziramo fotografiranja i snimanje svadbi, krštenja, rođendana, karmina i sprovoda, vožnju mladenca te vršimo najam limunzina. Bavimo se i hortikulturom, sadnjom smilja i proizvodnjom eteričnih ulja, prodajom auto guma i još mnogim drugim poslovima!


O nama


HUMKO, obrt za komunalne usluge vodi Stjepan Jakopčić i to dugi niz godina. Nakupilo se tu iskustva koje se danas može ponuditi čista obraza jer posao obavljamo korektno, na vrijeme i s voljom.

Cvjećarnicu DADA otvaramo iz potrebe zaokruženja naših usluga, te smo tako spremni preuzeti za vas i odraditi cijeli proces događanja, bilo da se radi o veselim, ili o tužnim događajima.

U teškim trenucima gubitka voljene osobe stojimo Vam na raspolaganju svaki dan od 0 do 24 sata kako bismo Vam olakšali obveze koje su pred Vama.

Obratite nam se s povjerenjem.

Kontaktirajte nas


Humko
+385 (0)98 1811 492 - vl. Stjepan Jakopčić
Breznički Hum, Breznički Hum 176
Radno vrijeme: Svaki dan od 00:00-24:00 sata
E-mail humko@humko.hr
Cvjećarnica DADA
+385 (0)98 9250 562 - Breznički Hum bb
+385 (0)99 4342 313 - Križevci, Helenski put 3

E-mail
dada@humko.hr - za Breznički Hum
anamarija@humko.hr - za Križevce